Contact / afspraak Andreas C. Fratzl

U kunt een afspraak maken via telefoon of per mail.
Graag een verzoek om het intake formulier te downloaden en liefst voor het 1e consult op te sturen zodat ik me kan voorbereiden.

Download het intakeformulier (pdf).

Gelieve de pdf op te slaan op uw pc. Gebruik bij voorkeur de laatste versie van Adobe Reader om het formulier te openen.
Als u de pdf heeft ingevuld, moet u deze weer opslaan om de gegevens te bewaren. U kunt ook tussentijds opslaan.
De ingevulde en opgeslagen pdf mailt u als bijlage naar acfratzl@imc-amsterdam.nl

Mocht u nog vragen hebben bijv. over een bepaalde klacht kunt u me altijd bellen of een mail sturen. Indien u bij verhindering 2 werkdagen van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

telefoon: +31 (0) 20-6827788 IMC of +31 (0) 6-26398005

mail: acfratzl@imc-amsterdam.nl

 

Tarieven

1e Consult
 en consult van 1 uur € 98,-

Consult 30min € 50,-

Betalingen graag per pin of contant. Bij ieder consult krijgt u een nota mee. Osteopathie wordt bij de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in een aanvullend pakket. U kunt hierover uw ziektekostenverzekeraar raadplegen.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO , www.osteopathie-nro.nl), beroepsvereninging Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO www.osteopathie.nl, sta in de Zorggids van CZ ingeschreven

Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Wij adviseren u echter wel de huisarts of de behandelend specialist op de hoogte te stellen. Wij streven naar een goede samenwerking met artsen, specialisten en/of andere disciplines in de gezondheidszorg.