Wie zijn wij

Ton van loosbroek, OsteopaatTon van Loosbroek

Sinds 1995 ben ik werkzaam als osteopaat. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan College Sutherland te Antwerpen.  Tevens mede eigenaar van het bedrijf Sportcoach4all welke ten dienste staat van sportvereningen en alle individuele sportbeoefenaren.
Zie daarvoor de website www.sportcoach4all.nl
Het is bij uitstek geschikt voor de professionele sporter, trainer / coach en teamsporters.

Werkervaring

 • Sinds 1995 werkzaam als zelfstandige osteopaat in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam www.integraalmedischcentrum.nl
 • Tevens sinds 2003 werkzaam als osteopaat in het Sport Medisch Centrum Amsterdam www.smcamsterdam.nl
 • Op de opleiding Mesologie 10 jaar les gegeven in de vakken anatomie en orthopedische diagnostiek
 • Op de opleiding Osteopathie College Sutherland sinds 8 jaar co-therapeuten begeleider

 

Andreas FratzlAndreas C. Fratzl

Sinds 2005 ben ik werkzaam als osteopaat. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het College Sutherland te Amsterdam. De titel D.O. (Diplom Osteopathie) heb ik in 2007 ontvangen.

Werkervaring

 • Sinds 2015 werk ik in de praktijk van W. Schilder D.O.-M.R.O. in Alkmaar
 • 2014 werkte ik met Sabine Stückman D.O.- M.R.O in de praktijk StillMotion in Arnhem
 • Sinds 2005 werk ik als osteopaat in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam
 • Vanwege mijn interesse in het werken met kinderen, was ik in de periode van 2007 tot 2016 verbonden aan het “kinderspreekuur” in het Integraal Medisch Centrum te Amsterdam. In mijn dagelijkse praktijk werk ik nog steeds met veel plezier met kinderen.
 • Ik ben begeleider van thesissen en casestudy’s voor het behalen van de titel D.O. (Diplom Osteopaat) welke door de NACO (Nederlands Academisch College voor Osteopathie) afgenomen worden. Sinds 2010 neem ik als jurylid regelmatig deel in het beoordelen van bovengenoemde afstudeerwerken.
 • Voor studenten van het Instituut for Somatic Movement Studies (ISMS) doceer ik de vakken anatomie, fysiologie en kinesiologie
 • In het verleden heb ik met talentgroepen (voetbal, volleybal, turnen,..) gewerkt.

Mijn werk als osteopaat omvat een breed spectrum. Hieronder valt het werken met acute en chronische klachten bij volwassenen en kinderen. Het werken met sporters / dansers sluit nauw aan bij mijn verleden als professionele moderne danser. Voor mijn ontwikkeling als osteopaat volg ik o.a. scholingen in de kinder osteopathie, embryologie en fysiologie binnen het osteopathische concept.